Mesajul lui Pasha Parfeni înainte de plecarea la Eurovision Song Contest 2023

  • 27 Aprilie 2023 15:01
Mesajul lui Pasha Parfeni înainte de plecarea la Eurovision Song Contest 2023

Reprezentantul Republicii Moldova la Eurovision Song Contest 2023, Pasha Parfeni, împreună cu echipa sa, pleacă la Liverpool, Marea Britanie, unde va avea loc concursul muzical. În cadrul unei conferințe de presă, artistul le-a mulțumit tuturor celor care l-au ajutat să ajungă la cel mai important concurs muzical al anului și i-a îndemnat să-l susțină în continuare, transmite IPN.

Pasha Parfeni s-a adresat tuturor conaționalilor, indiferent în ce țară s-ar afla aceștia, să-l voteze, astfel ca vocea Republicii Moldova să fie auzită în întreaga Europă. „Noi chiar mizăm pe susținerea voastră. Rezultatul contează foarte mult și asta depinde de cum noi vom transmite energia și vom evolua la acest concurs. Echipa este foarte importantă, iar pentru mine, echipa este fiecare cetățean al Republicii Moldova, indiferent unde s-ar afla. Rezultatul depinde foarte mult de cum noi ne vom mobiliza. Moldova are voce și în Uniunea Europeană, și la Eurovision”, a declarat Pasha Parfeni.

Autoarea versurilor „Soarele și luna”, melodie cu care Pașa Parfeni va evolua pe scena de la Eurovision, Elena Parfeni a menționat în cadrul conferinței de presă că se simte mândră că această piesă va fi cântată în limba română. „Împreună cu noi cântă o Europă întreagă, o Europă întreagă caută să traducă versurile, respectiv, prin acest fapt eu contribui la promovarea imaginii țării noastre. În versuri avem trimiteri la simbolurile naționale”, a declarat ea.

Semifinalele concursului Eurovision Song Contest 2023 vor avea loc pe 9 și 11 mai 2023, pe Arena din Liverpool, iar marea finală va fi pe 13 mai.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Radiojurnal București
Meteo Chișinău
27,24
Cer senin
Umiditate:34 %
Vint:5,14 m/s
Wed
11
Thu
14
Fri
13
Sat
15
Sun
14
Arhivă Radio Chișinău