Mesajul egiptenilor în plină pandemie. Piramidele au fost iluminate cu mesaje de solidaritate

  • 21 Aprilie 2020 08:51
Mesajul egiptenilor în plină pandemie. Piramidele au fost iluminate cu mesaje de solidaritate

„Vă mulțumim pentru că vă pasă” - acesta este mesajul egiptenilor în plină pandemie de coronavirus. Piramidele egiptene au fost iluminate special și pe conturul lor imens au fost proiectate mesaje de solidaritate cu victimele pandemiei din toată lumea, scrie Digi24.ro

Mostafa Waziri, director al Consiliului Antichităților: „Avem un mesaj foarte important. Transmitem acest mesaj  din fața celui mai important vestigiu, Marea Piramidă. Mesajul nostru este unul dublu. Prima parte spune "Stați în siguranță, stați acasă!", protejați sănătatea celorlalți. A doua parte a mesajului, foarte importantă, este una de mulțumire, apreciere și respect pentru toți aceia care au contribuit la protejarea sănătății publice în Egipt.”

Khaled El Anani, ministrul Turismului: „Am hotărât să scriem acest mesaj în arabă și engleză, pentru a ne putea adresa întregii lumi, pentru că virusul nu amenință doar Egiptul. Situația din Egipt este, mulțumesc lui Dumnezeu, una stabilă. Dar acesta este un mesaj de solidaritate adresat tuturor țărilor în care virusul s-a răspândit atât de mult. De aceea am vrut să transmitem aceste mesaj în limba engleză. Stați acasă, stați în siguranță, aveți grijă de voi înșivă!”

Sursa:Digi24.ro

Tags

Alte Noutati

LIVE: Muzică*Știri*Muzică
Meteo Chișinău
9,24
Cer senin
Umiditate:57 %
Vint:6,17 m/s
Sat
10
Sun
6
Mon
7
Tue
10
Wed
13
Arhivă Radio Chișinău