Mesajul de felicitare al lui Eugen Doga, pentru Vladimir Beșleagă: ”În mreaja timpurilor sumbre tu ai găsit izvorul luminii"

  • 26 Iulie 2020 13:22

Maestrul Eugen Doga i-a adresat scriitorului Vladimir Beșleagă un mesaj de felicitare, cu ocazia zilei sale de naștere.

”Bădiță Vladimir, așa la noi la Mocra în Transnistria se adresează la persoanele mai mari, chiar cu două zile. Geniule Vladimir Beșleagă, îți transmit cele mai frumoase urări de sănătate și viață lungă, împlinită și fericită cu ocazia zilei tale de naștere. Dar și cu marea mea dragoste față de tine ca Om, ca Mare scriitor, ca marele spirit românesc născut pe pământul nostru aruncat de istorie peste Nistru, unde încă nu s-au potolit tropotele copitelor de cai ale triburilor tătărești, mai răsună în inimile pământenilor noștri horele și chiotele de flăcăi, se mai varsă lacrimi de bucurii și ale marilor tristeți. În mreaja timpurilor sumbre tu ai găsit izvorul luminii pe care o duci din inima ta, ca de la Ierusalim, Lumii, Timpului, fiecărui din noi.

Te îmbrățișez (fără mască ori scafandru), Să trăiești cu mila de la Dumnezeu”, a scris compozitorul Eugen Doga pe pagina sa de Facebook.

Scriitorul Vladimir Beșleagă a împlinit ieri, 25 iulie, vârsta de 89 de ani.

Mesajul de felicitare al lui Eugen Doga, pentru Vladimir Beșleagă: ”În mreaja timpurilor sumbre tu ai găsit izvorul luminii

Tags

Alte Noutati

LIVE: Cadre sonore cu Andrei Mîțu
Meteo Chișinău
19,4
Cer senin
Umiditate:50 %
Vint:3,09 m/s
Thu
8
Fri
8
Sat
7
Sun
4
Mon
8
Arhivă Radio Chișinău