Membrii unei familii din Armenia suspectați de deținere de documente false, opriți la Aeroportul Chișinău

  • 08 Ianuarie 2023 15:53
Membrii unei familii din Armenia suspectați de deținere de documente false, opriți la Aeroportul Chișinău

În Aeroportul Internațional Chișinău au fost depistați doi cetățeni ai Armeniei care dețineau acte lituaniene falsificate. Străinii împreună cu cei doi copii ai lor s-au prezentat ieri, 7 noiembrie 2023, printre pasagerii de la cursa „Erevan - Chișinău” și intenționau să continue călătoria spre Duselldorf, Germania.

La ghișeul de tranzit, trei dintre persoane au prezentat pașapoarte germane cu statul de refugiat, iar unul dintre părinți avea în posesie pașaportul armean și un permis de ședere lituanian. Din primele cercetări, polițistul de frontieră în comun cu ofițerul FRONTEX au constatat că permisul este falsificat. 

Astfel, a fost luată decizia extinderii verificărilor, iar ca rezultat asupra altui părinte au fost descoperite un ID Card și un permis de conducere, ambele ar fi eliberate de autoritățile lituaniene, cu semne vădite de falsificare.

În fapt, actele falsificate au fost ridicate și urmează să fie supuse expertizei, familiei i-a fost întreruptă călătoria, fiind returnată în țara de pornire.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Bună dimineața, România!
Meteo Chișinău
17,18
Ceață
Umiditate:99 %
Vint:4,12 m/s
Sat
19
Sun
19
Mon
22
Tue
24
Wed
25
Arhivă Radio Chișinău