Membrii grupului parlamentar de lucru pentru identificarea unor soluții pentru domeniul agricol se vor întâlni cu Ion Chicu

  • 14 August 2020 13:28
Membrii grupului parlamentar de lucru pentru identificarea unor soluții pentru domeniul agricol se vor întâlni cu Ion Chicu

Membrii grupului parlamentar de lucru pentru identificarea unor soluții pentru domeniul agricol se vor întâlni astăzi cu premierul Ion Chicu, a anunțat reprezentantul Platformei DA, Alexandru Slusari.

În același timp, el a declarat că Platforma DA este nemulțumită de viteza de lucru a grupului și a amenințat că ar putea părăsi discuțiile dacă și în continuare va fi tergiversată luarea unor decizii.

Amintim că grupul de lucru a fost format marți din reprezentanții PSRM, PDM, PAS și Platformei DA. Ieri, aceștia au anunțat că s-a ajuns la înțelegeri în privința unor soluții, printre care eșalonarea datoriilor față de bănci și scutirea agricultori de unele taxe. Există însă în continuare divergențe în privința suplimentării subvențiilor, dar și a convocării unei sesiuni extraordinare a Parlamentului, asupra căreia insistă opoziția.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Matinal cu Victoria Cușnir și Sergiu Scânteian
Meteo Chișinău
15,52
Cer senin
Umiditate:57 %
Vint:5,14 m/s
Sat
16
Sun
17
Mon
19
Tue
16
Wed
13
Arhivă Radio Chișinău