Meciul Petrocub - Milsami s-a încheiat la egalitate

  • 07 Octombrie 2019 16:21
Meciul Petrocub - Milsami s-a încheiat la egalitate

Petrocub și Milsami s-au despărțit la egalitate, scor 1-1, în derby-ul etapei a 24-a din Divizia Națională, transmite IPN.

Gazdele au fost conduse din minutul 73. Vasile Jardan a profitat de gafa portarului Cristian Avram. Petrocub a egalat peste 6 minute, prin Iaser Țurcan. Echipa antrenată de Lilian Popescu și-a păstrat avansul de șapte puncte față de Milsami și practic și-a asigurat un loc în cupele europene pentru al treilea an consecutiv.

Sfîntul Gheorghe s-a calificat în premieră în cupele europene. Echipa din Suruceni și-a asigurat un loc în preliminariile Ligii Europa cu patru etape înainte de finalul campionatului. Asta după ce formația antrenată de Serghei Cebotari a învins-o cu 4-0 pe Codru Lozova. Golurile au fost marcate de Istrati, Kirakosyan, Mandricenco și Plămădeală.

Liderul Sheriff a dispus de Dinamo-Auto, cu 2-0. Ambele goluri au fost înscrise de fundașul croat Andrej Lukic. Sheriff mai are nevoie de un singur punct pentru a deveni pentru a 18-a campioană. La Orhei, partida dintre Speranța și Zimbru s-a încheiat nedecis, scor 0-0.

 

Tags

Alte Noutati

LIVE: Agenda globală
Meteo Chișinău
9,4
Cer senin
Umiditate:87 %
Vint:3,09 m/s
Sat
13
Sun
15
Mon
15
Tue
15
Wed
16
Arhivă Radio Chișinău