Marșul Centenarului | La finalul primei săptămâni, participanții se îndreaptă spre Sibiu, iar pe 1 septembrie vor fi la Chișinău

  • 08 Iulie 2018 13:11
Marșul Centenarului | La finalul primei săptămâni, participanții se îndreaptă spre Sibiu, iar pe 1 septembrie vor fi la Chișinău

Au pornit pe jos la 1 iulie din Alba Iulia – cetatea simbol a Marii Uniri, au trecut prin Cluj-Napoca, Reghin, Târgu Mureș și alte zeci de localități din Ardeal, iar acum se îndreaptă cu Flacăra Unirii spre Sibiu.

Participanții la Marșul Centanarului își continuă deplasarea, potrivit ultimelor postări ale lui George Simion, unul din organizatorii marșului, pe pagina de Facebook „Semnează Pentru Basarabia”.

Întâmpinați de primari și localnici, Flacăra Unirii va fi purtată de participanți sub forma unei ștafete pe o distanță de 1300 de km. Marșul se va derula pe parcursul a două luni urmând să se încheie la 1 septembrie, la Chișinău, printr-o manifestație stradală de mare anvergură.

Cei care doresc să participe la Marșul Centenarului pot alege una dintre etape aici sau îl pot contacta pentru înscrieri pe Nicolae Capcelea, la numărul de telefon +40752421442, sau pe adresa de e-mail [email protected].

Tags

Alte Noutati

LIVE: Ascultă&Călătorește cu Andrei Mîțu
Meteo Chișinău
8,85
Cer senin
Umiditate:75 %
Vint:0,51 m/s
Sat
15
Sun
15
Mon
17
Tue
16
Wed
14
Arhivă Radio Chișinău