Mario Vargas Llosa și soția sa plăteau o clinică din Spania pentru "a răbda de foame"

  • 14 Iulie 2015 18:20
Mario Vargas Llosa și soția sa plăteau o clinică din Spania pentru

Sean Connery, Isabel Sartorius, Christina Onassis, Carmen Sevilla, Juan Luis Galiardo, Brian Ferry, Max Frisch, Chenoa, Isaac Antik… și lista poate continua.

Acestea sunt doar câteva dintre celebritățile care au răbdat de foame (în mod voluntar) într-o clinică din Marbella (Spania). Totuși, clienții cei mai fideli au fost Mario Vargas Llosa și cea care încă îi este soție, Patricia Llosa, aceștia fiind clienți nelipsiți timp de 20 de ani.

Luna iulie era de obicei aleasă de cuplu pentru a se interna în Clinica Buchinger din Marbella. Din câte se pare, pentru cei doi, a ține post nu reprezenta o suferință, ci o plăcere.

Afirmația îi aparține laureatului Premiului Nobel pentru Literatură care s-a pronunțat astfel în discursul pe care l-a rostit în 2011, la sediul clinicii: "Cred că nu este o exagerare să spui că ieșim întotdeauna întineriți, mai slabi, mai optimiști și cu mult mai mult dinamism pentru a înfrunta experiența pe care o presupune revenirea la această viață cotidiană, plină de griji și tentații, în care cu toții - fără excepție - avem momente de descurajare și, uneori, de dezamăgire și chiar de disperare".

Tags

Alte Noutati

LIVE: Bună dimineața, România!
Meteo Chișinău
11,07
Cer senin
Umiditate:58 %
Vint:0,51 m/s
Tue
19
Wed
14
Thu
14
Fri
13
Sat
13
Arhivă Radio Chișinău