Marina Tauber anunță că a fost eliberată din arest la domiciliu și plasată sub control judiciar

  • 17 Iulie 20:04
Marina Tauber anunță că a fost eliberată din arest la domiciliu și plasată sub control judiciar

Deputata Marina Tauber a fost eliberată din arest la domiciliu și plasată sub control judiciar. Anunțul a fost făcut luni, 17 iulie, pe pagina de Facebook a reprezentantei partidului Șor, recent scos în afara legii.

„Încă o victorie pentru echipa noastră - echipa lui Ilan Șor! Decizia de astăzi de a mă pune sub control judiciar este doar un pas spre lumină într-un dosar care ne-a calomniat întreaga echipă!”, a transmis Marina Tauber.

Procuratura Anticorupție, în gestiunea căreia este dosarul de învinuire a deputatei, nu a publicat deocamdată vreun comentariu în legătură cu decizia instanței. 

Reporterul Radio Chișinău a încercat să contacteze reprezentanții Procuraturii pentru a afla poziția acuzării, însă aceștia nu au răspuns la telefon.

Amintim că Marina Tauber este învinuită de acceptare cu bună știință a finanțării  partidului  din partea grupului criminal organizat “Șor” și falsificarea raportului financiar al partidului. O altă acuzație ține de spălare de bani și escrocherie în proporții deosebit de mari.

Deputata Partidului Șor mai este acuzată într-un dosar legat de furtul miliardului, fiind lipsită de imunitate parlamentară în mai 2022.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Sinteza săptămânii cu Vasile State
Meteo Chișinău
5,24
Ceață
Umiditate:100 %
Vint:2,57 m/s
Sun
5
Mon
0
Tue
1
Wed
2
Thu
0
Arhivă Radio Chișinău