Marina Tauber a fost pusă sub învinuire. Procurorii urmează să ceară arest pentru 30 de zile în izolator

  • 23 Iulie 2022 12:55
Marina Tauber a fost pusă sub învinuire. Procurorii urmează să ceară arest pentru 30 de zile în izolator

Deputata Partidului Politic „Șor”, Marina Tauber, a fost pusă sub învinuire. Procurorii anticorupție vor depune, la Judecătoria Chișinău, sediul Ciocana, demersul de aplicare a măsurii preventive sub forma de arest preventiv pe un termen de 30 zile. Informația a fost comunicată pentru IPN de procurorul Mariana Cherpec, responsabilă de comunicarea Procuraturii Generale cu reprezentanții mass-media.

Amintim că, Marina Tauber este acuzată de falsificarea raportului financiar al Partidului „Șor” depus la CEC și acceptarea finanțării formașiunii din partea unui grup criminal organizat. Potrivit procurorului general interimar, formațiunea politică nu ar fi reflectat peste 20 de mil. de lei pentru organizarea unui concert cu artiști ruși.

La fel, joi, 21 iulie, Parlamentul a votat pentru ridicarea imunității parlamentare a deputatei Marina Tauber, pe cele două cereri ale procurorului general, care a făcut aceste demersuri „în vederea reținerii, arestării percheziționării și trimiterii în judecată” a deputatei.”

Tags

Alte Noutati

LIVE: Matinal cu Victoria Cușnir și Sergiu Scânteian
Meteo Chișinău
11,63
Ceață
Umiditate:99 %
Vint:0,51 m/s
Fri
10
Sat
12
Sun
14
Mon
14
Tue
14
Arhivă Radio Chișinău