Marea actriță a teatrului și filmului românesc, Maia Morgenstern, împlinește astăzi, 57 de ani

  • 01 Mai 2019 15:39
Marea actriță a teatrului și filmului românesc, Maia Morgenstern, împlinește astăzi, 57 de ani

Marea doamnă a teatrului și filmului românesc, Maia Morgenstern, împlinește astăzi, pe 1 mai, 57 de ani. Maia Morgenstern își sărbătorește ziua de naștere în compania persoanelor apropiate, transmite libertatea.ro.

Deși se poate spune că a jucat tot ce și-a dorit ca roluri în teatru și film, iată că marea actriță ne-a vorbit despre proiectul de suflet.

„Profesional este să reușesc să mă adun și să pun pe hârtie și nu numai pe hârtie amintirile mele, experiențele mele și acesta este un proiect viitor. Nu neapărat și nu numai carte, se poate constitui într-o formă de spectacol, de monolog, de povestire. Cred foarte tare în povești și povestiri”, a declarat, pentru Libertatea, Maia Morgenstern.

Pe plan personal, îi surâde ideea de a experimenta rolul de bunică. Nu vrea să grăbească în nici un fel lucrurile. „Îmi doresc echilibru, mai mult timp liber, nu mult mai mult, puțin, și îmi doresc în perspectivă , când o să hotărască soarta, destinul, Dumnezeu, nepoți”, ne-a mărturisit interpreta Magdei din serialul „Fructul oprit”, difuzat în fiecare miercuri la Antena 1.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Bună dimineața, România!
Meteo Chișinău
9,96
Cer fragmentat
Umiditate:99 %
Vint:4,12 m/s
Thu
16
Fri
11
Sat
12
Sun
15
Mon
15
Arhivă Radio Chișinău