Marcel Ciolacu, discurs la Reuniunea Anuală a Diplomației Române: „Locul Rep. Moldova este în Uniunea Europeană, iar cetățenii ei sunt parte a UE”

  • 24 Iulie 13:40
Marcel Ciolacu, discurs la Reuniunea Anuală a Diplomației Române: „Locul Rep. Moldova este în Uniunea Europeană, iar cetățenii ei sunt parte a UE”

Guvernul României va continua să sprijine proiectele de interconectare a Rep. Moldova la spațiul european mai ales în ceea ce privește infrastructura și energia, a declarat premierul român Marcel Ciolacu la Reuniunea anuală a Diplomației române.

Acesta a amintit de pachetul consistent adoptat de executivul de la București în luna mai.

Locul Republicii Moldova este în Uniunea Europeană, iar cetățenii ei sunt parte a UE, a  afirmat Marcel Ciolacu.

„Vreau să subliniez susținerea totală pentru Republica Moldova. Guvernul pe care îl conduc va continua să sprijine proiectele de interconectare a Republicii Moldova la spațiul european, mai ales în ceea ce privește infrastructura și energia. Am adoptat un pachet consistent de sprijin în luna mai, iar discuția pe care am avut-o recent cu omologul meu Dorin Recean mi-a reconfirmat o realitate: locul Republicii Moldova este în Uniunea Europeană, iar cetățenii ei sunt parte a familiei europene. Uniunea Europeană înseamnă de fapt o unitate”, a spus Marcel Ciolacu.

Citiți șiKlaus Iohannis, la Reuniunea Anuală a Diplomației Române: „Relația specială cu Republica Moldova a reprezentat o prioritate strategică pentru mine”

 

Tags

Alte Noutati

LIVE: Lumina cuvântului * Muzică
Meteo Chișinău
16,24
Cer senin
Umiditate:51 %
Vint:2,06 m/s
Mon
21
Tue
22
Wed
20
Thu
21
Fri
23
Arhivă Radio Chișinău