Majestatea Sa Margareta, Custodele Coroanei române și Principele Radu se vor afla la Iași

  • 24 Ianuarie 2018 09:55
Majestatea Sa Margareta, Custodele Coroanei române și Principele Radu se vor afla la Iași

Majestatea Sa Margareta, Custodele Coroanei române, și Principele Radu se vor afla miercuri, 24 ianuarie, la Iași, după ce la începutul acestei săptămâni Casa Regală și-a dat acordul ca Iașiul să poarte titulatura de 'Oraș Regal', a anunțat Primarul municipiului Iași, Mihai Chirica.

Alături de oficialitățile municipiului și județului Iași, Majestatea Sa Margareta și Principele Radu vor depune coroane de flori la statuia Principelui Alexandru Ioan I, la statuia Regelui Ferdinand, la portretul Regelui Mihai I de la Mitropolie și la mormântul Principelui Alexandru Ioan I de la Biserica Trei Ierarhi.

În dimineața zilei de 24 ianuarie, la Primăria Municipiului Iași, Principele Radu va participa la sărbătorirea unui deceniu de înfrățire a autorităților locale din Iași și Chișinău, la lansarea volumului 'Iașul, leagăn al unirii neamului românesc' și la vernisajul expoziției de fotografie dedicată Municipiului Chișinău.

Din august 2016, Familia Regală a României a participat la 21 de evenimente legate de Centenarul Primului Război Mondial și al Marii Uniri.

 

Tags

Alte Noutati

LIVE: Muzică
Meteo Chișinău
8,29
Cer senin
Umiditate:80 %
Vint:3,09 m/s
Sat
15
Sun
15
Mon
17
Tue
16
Wed
14
Arhivă Radio Chișinău