Maia Sandu va dona Asociației Obștești „Prietena Mea” premiul „Timișoara pentru Valori Europene”

  • 19 Februarie 12:55
Maia Sandu va dona Asociației Obștești „Prietena Mea” premiul „Timișoara pentru Valori Europene”

Premiul „Timișoara pentru Valori Europene” va fi donat organizației fondate de Ludmila Adamciuc - Prietena mea, anunță președinta Maia Sandu într-o postare pe Facebook, transmite Radio Chișinău.

 

„Asociația Obștească „Prietena Mea” are misiunea de a crește gradul de acceptare a dizabilităților prin informare, sensibilizare și abilitare atât a părinților copiilor cu nevoi speciale, cât și a societății. „Prietena Mea” este vocea copiilor cu sindromul Down și promovează incluziunea lor, ca ei să trăiască în familii și comunități armonioase.

Fiecare copil are nevoie de dragostea celor din jur pentru a crește, a se dezvolta și a fi fericit”, a transmis Maia Sandu.

Amintim că, pe 13 ianuarie, Maia Sandu a primit din partea municipalității timișorene premiul „Timișoara pentru valori europene”, în valoare de 30 000 de euro

Este cea mai înaltă distincție a municipiului Timișoara, un premiu care onorează personalități recunoscute pe plan internațional, pentru lupta și promovarea, cu demnitate și curaj, a valorilor europene, atât în cadrul UE, cât și în afara acesteia.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Ora de muzică cu Victor Buruiană
Meteo Chișinău
20,52
Cer senin
Umiditate:32 %
Vint:3,09 m/s
Sun
15
Mon
15
Tue
15
Wed
13
Thu
11
Arhivă Radio Chișinău