Maia Sandu s-a adresat colegilor din bloc, socialiștilor și cetățenilor. „Pe cei confuzi din blocul ACUM îi rog să nu încurce libertatea de exprimare cu vorba goală”

  • 08 August 2019 13:02
Maia Sandu s-a adresat colegilor din bloc, socialiștilor și cetățenilor. „Pe cei confuzi din blocul ACUM îi rog să nu încurce libertatea de exprimare cu vorba goală”

Premierul Maia Sandu a adresat deputaților din blocul ACUM, socialiștilor și cetățenilor R. Moldova.

Într-o postare pe Facebook, Maia Sandu îi îndeamnă pe colegii săi din blocul ACUM să nu transforme lupta cu hoția și corupția în luptă de orgolii. Ea i-a îndemnat să lucreze mai mult și să facă mai puține declarații.

„Pe cei confuzi din blocul ACUM îi rog să nu încurce libertatea de exprimare cu vorba goală. Aveți de ales - fie participați la schimbare și vă asumați o muncă extrem de dificilă, fie continuați să nu faceți nimic și să inflamați societatea cu nevoile propriului ego”, susține Maia Sandu.

Premierul s-a adresat și către deputații socialiști, spunând că au trecut peste diferențele de viziune și și-au unit forțele pentru a elimina fostul regim.

„Dacă vrem să resetăm procesele democratice, să creăm instituții independente, atunci haideți să nu căutăm pretexte pentru a complica o situație dificilă. Am mai spus acest lucru – asigurarea unei justiții independente, așa încât procurorii și judecătorii să apere legea și oamenii, nu politicienii corupți, este prioritatea noastră”, a afirmat Maia Sandu.

Maia Sandu a venit cu un mesaj și pentru cetățeni și le-a spus că actuala guvernare vrea să crească nivelul de trai al oamenilor și a vorbit despre necesitatea unei justiții echitabile. 

Tags

Alte Noutati

LIVE: Dor de izvor cu Maria Mocanu
Meteo Chișinău
9,96
Cer fragmentat
Umiditate:99 %
Vint:5,66 m/s
Fri
9
Sat
10
Sun
7
Mon
9
Tue
12
Arhivă Radio Chișinău