Maia Sandu, mesaj de Ziua Internațională a Tineretului: Dragi tineri, deciziile și acțiunile de astăzi vor determina lumea voastră de mâine

  • 12 August 17:51
Maia Sandu, mesaj de Ziua Internațională a Tineretului: Dragi tineri, deciziile și acțiunile de astăzi vor determina lumea voastră de mâine

„Astăzi, de Ziua Internațională a Tineretului, i-am cunoscut pe cei 47 de tineri care fac, în această vară, un stagiu de practică la Președinție, Guvern și alte autorități publice”, a scris președintele Maia Sandu într-o postare pe Facebook.

 
„I-am întrebat despre experiența lor de lucru în aceste instituții, cum văd ei îmbunătățirea calității instituțiilor publice și cum putem atrage mai mulți tineri în serviciul public. Am vorbit și despre ce înseamnă pentru ei democrația și cum se pot implica mai mult tinerii în explicarea și promovarea valorilor democratice.
 
Dragi tineri, sărbătorim astăzi creativitatea, idealismul și promisiunea generației voastre. Cu efort și perseverență, puteți deveni buni profesioniști.
 
Sărbătorim vocea voastră, locul vostru în societate și contăm pe implicarea voastră în rezolvarea problemelor comunității și ale țării, a provocărilor globale. Deciziile și acțiunile de astăzi vor determina lumea voastră, lumea de mâine, de aceea este important să vă implicați activ în aceste procese de pe acum.
 
Nu vă temeți, îndrăzniți! Vă îndemn să fiți curioși și perseverenți, să aveți încredere în capacitatea voastră de a reuși prin muncă onestă și de a contribui la binele comun”, a scris Maia Sandu.
Tags

Alte Noutati

LIVE: Obiectiv, România!
Meteo Chișinău
27,55
Câțiva nori
Umiditate:54 %
Vint:3,13 m/s
Fri
20
Sat
23
Sun
16
Mon
12
Tue
14
Arhivă Radio Chișinău