Maia Sandu, mesaj adresat profesorilor, de Ziua Mondială a Educației: „Pe umerii voștri stă viitorul Republicii Moldova”

  • 05 Octombrie 14:30
Maia Sandu, mesaj adresat profesorilor, de Ziua Mondială a Educației: „Pe umerii voștri stă viitorul Republicii Moldova”

„Pe umerii voștri stă viitorul Republicii Moldova”, susține președinta Maia Sandu în mesajul de felicitare pe care l-a adresat cadrelor didactice cu ocazia marcării Zilei Mondiale a Educației.

Ca dumneavoastră să puteți crește acest viitor, noi, statul, comunitatea și părinții, trebuie să fim alături de voi în prezent. Să vă oferim venituri pe merit, respectul cuvenit și toată colaborarea necesară pentru a ridica un copil.

Vă doresc să intrați cu dragoste și răbdare în clasă. De dragostea pe care o simt elevii, de disciplina de lucru pe care le-o insuflați și valorile democratice pe care le transmiteți depinde ce fel de generație creștem.

Dragi educatori, învățători, profesori, bibliotecari, directori, psihopedagogi, logopezi, cadre didactice de sprijin, angajați din sistemul educațional din toată Moldova, plecăciunile noastre!”, se arată în mesajul președintei Maia Sandu.

 

 

Tags

Alte Noutati

LIVE: Piese pe alese
Meteo Chișinău
22,74
Câțiva nori
Umiditate:83 %
Vint:2,57 m/s
Sun
18
Mon
16
Tue
16
Wed
17
Thu
19
Arhivă Radio Chișinău