Maia Sandu | Justiția lui Dodon l-a eliberat pe Filat din închisoare

  • 03 Decembrie 2019 18:42
Maia Sandu | Justiția lui Dodon l-a eliberat pe Filat din închisoare

Justiția lui Dodon l-a eliberat pe Filat din închisoare, a comentat fostul premier Maia Sandu eliberarea lui Vlad Filat. Ea a respins acuzațiile precum că ar avea legătură cu eliberarea fostului premier.

Maia Sandu a declarat că Guvernul pe care l-a condus „nu are nimic în comun cu această decizie. Hotărârea ”vestitei” judecătorii Ciocana de eliberare a lui Filat ridică mari semne de întrebare, ca și multe alte hotărâri adoptate de justiția din Republica Moldova, a mai comentat Maia Sandu. Ea declară că „acuzațiile lui Dodon la adresa echipei sale sunt aberante, iar complicitatea penitenciarului 13, care prezintă o hârtie datată cu ziua demiterii guvernului, este o făcătură grosolană. Dodon este cel care controlează judecătorii și protejează corupții. Guvernul pe care l-am condus a luptat vehement cu corupția și corupții”, a mai scris Maia Sandu.

„Dodon știe de cine să se teamă și face totul ca să-și discrediteze oponenții. Dar oricum, este o caricatură în comparație cu Plahotniuc, de care s-a temut și de care a scăpat doar datorită blocului ACUM. Îi va veni și lui timpul cât de curând”.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Radiojurnal București
Meteo Chișinău
21,07
Nori împrăștiați
Umiditate:63 %
Vint:4,63 m/s
Fri
10
Sat
12
Sun
14
Mon
14
Tue
14
Arhivă Radio Chișinău