Maia Sandu: Igor Dodon și complicii lui au pornit o adevărată vânătoare împotriva judecătorilor Curții Constituționale

  • 26 Aprilie 2020 19:48
Maia Sandu: Igor Dodon și complicii lui au pornit o adevărată vânătoare împotriva judecătorilor Curții Constituționale

„Primim informații de la organele de drept că Igor Dodon și complicii lui au pornit o adevărată vânătoare împotriva judecătorilor Curții Constituționale”, a declarat liderul Partidului „Acțiune și Solidaritate” (PAS), într-un mesaj postat pe Facebook.

Potrivit Maiei Sandu, astfel, se caută motive de a pune presiune pe judecători și pe membrii familiilor lor, „în încercarea de a impune o decizie convenabilă socialiștilor pe cazul împrumutului rusesc”. „Se pare că Dodon ține cu tot dinadinsul să devină Plahotniuc. Îi amintesc lui Dodon că Plahotniuc a fost nevoit să fugă subit din țară tocmai pentru că a trecut toate liniile roșii. Să nu pună la încercare și mai mult răbdarea poporului și așa obosit de corupție și sărăcie. Și cei care îl slujesc pe Dodon trebuie să înceteze să îndeplinească ordine ilegale pentru că va veni ziua când vor răspunde, iar hoții nu vor mai fi la putere ca să îi protejeze”, a mai declarat liderul PAS. 

Menționăm că despre acest lucru a comunicat și reprezentatul aceleiași formațiuni, Sergiu Litvinenco. Curtea Constituțională urmează să examineze săptămâna viitoare sesizarea referitor la creditul rusesc după ce a decis suspendarea legii privind ratificarea acordului.  

 

Tags

Alte Noutati

LIVE: Radiojurnalul de prânz București
Meteo Chișinău
12,24
Cer senin
Umiditate:40 %
Vint:6,17 m/s
Sat
10
Sun
6
Mon
7
Tue
10
Wed
13
Arhivă Radio Chișinău