Maia Sandu, după ce România a decis să doneze un nou lot de vaccin R. Moldova: Le mulțumesc autorităților de la București pentru receptivitate

  • 08 Iulie 2021 12:49
Maia Sandu, după ce România a decis să doneze un nou lot de vaccin R. Moldova: Le mulțumesc autorităților de la București pentru receptivitate

Președintele Maia Sandu a venit cu un mesaj după ce premierul României, Florin Cîțu, a anunțat că un nou lot de vaccin va fi donat R. Moldova.

Ea a afirmat că este o veste foarte bună. 
 
„Datorită sprijinului generos al României, la 2 martie am reușit să pornim campania de vaccinare, salvând vieți într-o perioadă extrem de dificilă. Astăzi avem vaccin pentru toată lumea și îi îndemn încă o dată pe toți cetățenii să se vaccineze - doar astfel vom putea evita riscul revenirii în forță a pandemiei. Le mulțumesc autorităților de la București pentru receptivitate și pentru faptul că, de fiecare dată, au răspuns rapid și prin acțiuni concrete la solicitările mele de a ajuta Republica Moldova și oamenii din țara noastră. Mulțumim, România!”, a afirmat Maia Sandu. 
 
Donația anunțată astăzi constituie 100.620 de doze marca Pfizer-BioNTech. Astfel, cantitatea totală de vaccin, pe care a oferit-o România în ultimele luni Republicii Moldova depășește cifră de 500 de mii de doze.
Tags

Alte Noutati

LIVE: Fonograful de vineri cu Victor Buruiana
Meteo Chișinău
21,24
Cer senin
Umiditate:26 %
Vint:12,86 m/s
Sat
16
Sun
16
Mon
20
Tue
18
Wed
14
Arhivă Radio Chișinău