Maia Sandu, despre presupusul sechestru al deputatului Gațcan | Bandiții lui Dodon folosesc instituțiile statului ca să se războiască între ei

  • 01 Iulie 2020 18:20
Maia Sandu, despre presupusul sechestru al deputatului Gațcan | Bandiții lui Dodon folosesc instituțiile statului ca să se războiască între ei

Lidera PAS, Maia Sandu a spus că acest Parlament nu e pentru oameni. Comentariul vine ca răspuns la presupusul sechestru al deputatului Ștefan Gațcan. Ea a scris pe pagina sa de Facebook că ”.bandiții lui Dodon folosesc instituțiile statului că să se războiască între ei”..

 Bandiții lui Dodon folosesc instituțiile statului ca să se războiască între ei. Nu contează că deputatul Gațcan este unul dintre ei și că a intrat în cârdășie cu o gașcă de hoți. Dacă ei fac asemenea crime cu un deputat, imaginați-vă ce fac ei cu oamenii simpli.

Ce s-a întâmplat astăzi confirmă ce ne spun oamenii zi de zi, de la Criva la Colibași, că acest Parlament nu este pentru oameni. Că unii deputați se poartă în Parlament ca marfa la piață, se vând, se cumpără, se duc cu cine plătește mai mult. Că avem un Parlament care seamănă cu o luptă dintre grupări mafiote („razborkă”).

Este foarte grav fenomenul de azi – mai întâi îl fac pe Gațcan deputat de Hâncești, îl ridică în slăvi, apoi îl împart între ei și-l vând cui dă mai mult, apoi îl fac cu ou și oțet, apoi îl amenință și-l șantajează, apoi îl închid în beciuri pentru a obține ce vor. Ei fac orice ca să nu ajungă la pușcărie și să-și apere averile ilegale.
Atât de tare se tem, încât folosesc cele mai mârșave mijloace specifice bandiților: de la saci cu bani până la hărțuirea fizică a deputaților.

Oricât ar încerca cei 15 deputați PAS și colegii noștri din Platforma DA să lupte cu bandiții, Parlamentul a fost murdărit total în ochii oamenilor de găștile lui Plahotniuc și Dodon. Unica soluție sunt alegerile anticipate. Doar alegătorii pot curăța Președinția și Parlamentul de hoți și bandiți, doar ei vor putea aduce la guvernare oameni cinstiți, care știu să facă lucruri bune pentru oameni, a scris Maia Sandu , pe Facebook.

Amintim că, anterior grupul parlamentar Pro Moldova a spus că Ștefan Gațcan a fost sechestrat de un grup de deputați socialiști și impus să semneze cererea de demisie.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Obiectiv, România!
Meteo Chișinău
19,4
Cer senin
Umiditate:16 %
Vint:7,2 m/s
Sat
16
Sun
16
Mon
20
Tue
18
Wed
14
Arhivă Radio Chișinău