Maia Sandu a invitat la Președinție ansamblul de dansuri populare „Hecenii”, după succesul avut la emisiunea "Românii au talent"

  • 07 Aprilie 14:55
Maia Sandu a invitat la Președinție ansamblul de dansuri populare „Hecenii”, după succesul avut  la emisiunea

Președinta Republicii Moldova Maia Sandu i-a invitat la Președinție pe dansatorii din Ansamblul "Hecenii", după succesul din emisiunea "Românii au talent" de vineri. Tinerii dansatori au fost trimiși în semifinală de Andra care a apăsat butonul auriu, în premieră, pentru un ansamblu.

 
„Ansamblul de dansuri populare „Hecenii” din satul Heciul Nou, Sângerei, care a ridicat sala în picioare și a stârnit valuri de aplauze la o emisiune vestită din România, are nevoie de un spațiu unde să continue lucrul frumos pe care îl fac.
 
Îndemn Guvernul să găsească cât mai rapid, împreună cu administrația publică locală din raionul Sângerei, un spațiu nou, modern, care corespunde necesităților, așa încât acești copii să poată dansa și promova tradițiile noastre în continuare.
 
De asemenea, i-am invitat pe acești tineri minunați, alături de coreograful Dionisie Cobîlaș, la Președinție”, a scris Maia Sandu într-o postare pe Facebook.
Tags

Alte Noutati

LIVE: Radiojurnalul de noapte București
Meteo Chișinău
22,18
Cer senin
Umiditate:48 %
Vint:3,09 m/s
Sat
23
Sun
25
Mon
27
Tue
28
Wed
30
Arhivă Radio Chișinău