Maia Sandu a discutat cu studenți de la USM: „Vrem ca universitățile noastre să devină mai competitive, iar tinerii să aleagă să rămână acasă”

  • 25 Septembrie 19:40
Maia Sandu a discutat cu studenți de la USM: „Vrem ca universitățile noastre să devină mai competitive, iar tinerii să aleagă să rămână acasă”

Astăzi, 25 septembrie, șefa statului Maia Sandu a fost la Casa de Cultură a Universității de Stat din Moldova, acolo unde a discutat cu un grup de studenți de la Facultățile de drept, jurnalism, științe politice și relații internaționale de la Universitatea de Stat din Moldova (USM), care, potrivit președintei, vor deveni „lideri ai comunităților noastre, cei care vor contribui la consolidarea statului de drept și a democrației în Republica Moldova”.

Planurile noastre pentru educația universitară sunt ambițioase: la cele 500 de milioane de lei investite deja în universități și colegii, ne propunem să mai investim 1 miliard de lei în infrastructură și creșterea salariilor.

Vrem ca universitățile noastre să devină mai competitive, iar tinerii să aleagă să rămână acasă. Integrarea europeană este proiectul de țară de care cel mai mult vor beneficia tinerii. Participarea la alegeri, implicarea civică, combaterea dezinformării - toate acestea înseamnă să-și ia destinul în propriile mâini. Nu doar al lor, ci destinul întregii țări”, a scris Maia Sandu, într-o postare pe pagina sa oficială de Facebook. 

 

Tags

Alte Noutati

LIVE: Un pământ și două ceruri cu Ana Bantoș
Meteo Chișinău
22,74
Cer senin
Umiditate:62 %
Vint:4,12 m/s
Thu
20
Fri
22
Sat
22
Sun
18
Mon
11
Arhivă Radio Chișinău