Mai mulți angajați SIS și vameși au fost decorați cu distincții de stat

  • 10 Septembrie 2020 12:21
Mai mulți angajați SIS și vameși au fost decorați cu distincții de stat

Mai mulți angajați SIS și vameși au fost decorați cu distincții de stat. Decretele privind conferirea de distincții vor fi publicate în numărul de mâine al Monitorului Oficial, comunică MOLDPRES.

Primul decret vizează conferirea de distincții de stat unor colaboratori ai Serviciului de Informații și Securitate al Republicii Moldova. Conform documentului, ordinile se oferă pentru îndeplinirea ireproșabilă a datoriei de serviciu, contribuție la asigurarea securității statului și înalt profesionalism. Numele persoanelor care au obținut ordinul „Credință Patriei”, ordinul „Gloria Muncii” și medalia „Meritul Militar” sunt incluse într-o anexă care este secretă.

Tot prin decret prezidențial au fost decorați pentru merite în asigurarea securității economice a statului și contribuție la perfecționarea controlului vamal, un grup de vameși. Astfel, cu ordinul „Credință Patriei” clasa III a fost distins Vladimir Cebanenco - șef adjunct al Biroului Vamal Centru. Cu ordinul „Gloria Muncii” a fost decorat Vasile Plăcintă - inspector principal la Postul Vamal Chișinău, Ludmila Goncaer - șefă de secție în Aparatul Central al Serviciului Vamal și Veaceslav Surucean - inspector principal la Postul Vamal Tudora.

Medalia „Meritul Civic” a fost oferită lui Veaceslav Cebotărean - inspector principal la Postul Vamal Soroca, Liliei Lupu - inspector principal la Postul Vamal Otaci și lui Nicolae Mîndrescu - inspector principal la Postul Vamal Vulcănești.

Sursa:MOLDPRES

Tags

Alte Noutati

LIVE: Obiectiv, România!
Meteo Chișinău
19,4
Cer senin
Umiditate:16 %
Vint:7,2 m/s
Sat
16
Sun
16
Mon
20
Tue
18
Wed
14
Arhivă Radio Chișinău