Mai multe târguri cu lucrări de artizanat și mărțișoare sunt organizate astăzi în capitală

  • 03 Martie 09:57
Mai multe târguri cu lucrări de artizanat și mărțișoare sunt organizate astăzi în capitală

În sectoarele capitalei sunt desfășurate mai multe iarmaroace și târguri cu produse și mărfuri autohtone, inclusiv dedicate sărbătorii Mărțișorului. Primăria capitalei informează că acestea sunt organizate cu scopul de a sprijini producătorii locali și de a oferi locuitorilor capitalei acces la produse agricole de sezon.

În Scuarul Catedralei Mitropolitane „Nașterea Domnului” este desfășurat un târg cu articole meșteșugărești și de artizanat, ale meșterilor populari și artizanali.

Astfel, pe bulevardul Ștefan cel Mare și Sfânt, 103, în preajma cinematografului „Patria”, are loc târgul „Yard Sale”, organizat în colaborare cu SRL „Boldescu & Co”.

În Piața Marii Adunări Naționale are loc Târgul cu mărțișoare și suvenire tematice, care se desfășoară până pe 10 martie 2024.

Totodată, pe amplasamentele din sectoarele orașului vor fi comercializate: flori de grădină, mărțișoare, suvenire, articole de artizanat și alte mărfuri tematice.

Primăria Municipiului Chișinău încurajează cetățenii să viziteze târgurile, menite să asigure consolidarea relațiilor dintre producătorii autohtoni și consumatori. 

Tags

Alte Noutati

LIVE
Meteo Chișinău
25,24
Cer senin
Umiditate:27 %
Vint:5,14 m/s
Fri
18
Sat
14
Sun
15
Mon
18
Tue
19
Arhivă Radio Chișinău