Mai multe persoane au fost rănite, dintre care 4 în stare gravă, la manifestația susținătorilor lui Donald Trump

  • 13 Decembrie 2020 15:15
Mai multe persoane au fost rănite, dintre care 4 în stare gravă, la manifestația susținătorilor lui Donald Trump

Mai multe persoane au fost rănite, unele prin înjunghiere, în cursul violențelor produse în centrul orașului Washington la o manifestație a susținătorilor lui Donald Trump, față de rezultatul scrutinului prezidențial, câștigat de politicianul democrat Joseph Biden, scrie Digi24.ro.

Cel puțin opt persoane au fost spitalizate, iar patru sunt în stare gravă, având plăgi produse prin înjunghiere, anunță Poliția din Washington, transmite Mediafax citând CNN. Alte persoane, inclusiv agenți de poliție, au suferit răni ușoare.

Cel puțin 23 de persoane au fost reținute în cursul mitingului de susținere a președintelui în funcție, Donald Trump, care nu recunoaște rezultatul scrutinului prezidențial.

Protestul, organizat în fața sediului Curții Supreme de Justiție din SUA, s-a desfășurat sub sloganul "Opriți furturile!", zonă în care și-au făcut apariția și contramanifestanți după lăsarea întunericului.

Echipa lui Donald Trump contestă în justiție rezultatele scrutinului prezidențial în state decisive, denunțând presupuse fraude electorale.

Sursa:Digi24.ro

Tags

Alte Noutati

LIVE: Muzică*Știri*Muzică
Meteo Chișinău
12,74
Cer acoperit de nori
Umiditate:89 %
Vint:4,63 m/s
Sat
13
Sun
15
Mon
15
Tue
15
Wed
16
Arhivă Radio Chișinău