Mai multe evenimente dedicate Zilei Independenței Republicii Moldova vor fi organizate începând de astăzi în Chișinău

  • 26 August 08:17
Mai multe evenimente dedicate Zilei Independenței Republicii Moldova vor fi organizate începând de astăzi în Chișinău

Mai multe evenimente dedicate Zilei Independenței, marcate pe 27 august, vor fi organizate în Chișinău începând de astăzi și până miercuri, 28 august. Astfel, diseară, în Piața Marii Adunări Naționale va avea loc un concert de muzică electronică, cu participarea artiștilor Magic Flowers, GOLAN, Subcarpații și Andrew Rayel, transmite Radio Chișinău.

De Ziua Independenței, pe 27 august, pe scena din Piața Marii Adunări Naționale vor evolua Orchestra de tineret, Moldovan National Youth Orchestra, interpreta din Suedia - Loreen și alți artiști. Iar miercuri, pe 28 august, tot în Piața Marii Adunări Naționale vor susține recitaluri formațiile rock Alternosfera și Okean Elzy, dar și interpreta Delia.

Totodată, trupa românescă Vama a anunțat că nu va putea participa la concertul din 28 august din Piața Marii Adunări Naționale din cauza unor „situații imprevizibile”.

 
„Ne pare rău să vă anunțăm că din cauza unor situații imprevizibile legate de organizare, comunicare și planificare, Vama nu va mai concerta la Chișinău în data de 28 august 2024 cu ocazia Zilei Independenței Republicii Moldova”,  au anunțat reprezentanții trupei pe pagina de Facebook. 
 
 
Circulația rutieră în zona Pieței Marii Adunări Naționale va fi restricționată. Astfel, troleibuzele și autobuzele vor fi redirecționate pe străzile adiacente.

 

Tags

Alte Noutati

LIVE: Agenda globală
Meteo Chișinău
15,52
Cer senin
Umiditate:99 %
Vint:3,09 m/s
Tue
20
Wed
15
Thu
17
Fri
18
Sat
19
Arhivă Radio Chișinău