MAEIE informează despre organizarea misiunilor de repatriere, cu zboruri charter. Lista cu datele de contact ale misiunilor diplomatice

  • 09 Aprilie 2020 19:24
MAEIE informează despre organizarea misiunilor de repatriere, cu zboruri charter. Lista cu datele de contact ale misiunilor diplomatice

Ministerul Afacerilor Externe și Integrării Europene informează, într-un comunicat, despre organizarea misiunilor de repatriere, cu zboruri charter, în perioada 10-12 aprilie curent.

Conform deciziei luate de Comisia Situații Excepționale, de bilete pentru cursele menționate vor beneficia cetățenii Republicii Moldova care s-au înscris în listele de așteptare ale misiunilor diplomatice și oficiilor consulare prin completarea chestionarelor. Prioritate la includerea pe listele de pasageri vor avea cetățenii din următoarele categorii: studenții, persoanele aflate la tratament medical, cetățenii aflați în dificultate.

Ministerul Afacerilor Externe și Integrării Europene al Republicii Moldova reiterează că, începând cu 29 martie curent, cetățenii pot să se înscrie pe listele de așteptare pentru cursele aeriene de repatriere accesând link-ul corespunzător pentru fiecare stat pe paginile internet ale misiunilor diplomatice și oficiilor consulare ale Republicii Moldova.

Lista cu datele de contact ale misiunilor diplomatice poate fi văzută AICI.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Dor de Izvor cu Maria Mocanu
Meteo Chișinău
8,85
Cer senin
Umiditate:93 %
Vint:3,09 m/s
Sat
13
Sun
15
Mon
15
Tue
15
Wed
16
Arhivă Radio Chișinău