Louis Prima - The Wildest

  • 03 Aprilie 2012 10:20
Louis Prima - The Wildest

The Wildest! este un album semnat de Louis Prima, primul lansat în 1956. Acesta o prezintă de asemenea pe cantăreața Keely Smith, pe saxofonistul Sam Butera și band-ul Witnesses.

The Wildest! este un album semnat de Louis Prima, primul lansat în 1956. Acesta o prezintă de asemenea pe cantăreața Keely Smith, pe saxofonistul Sam Butera și band-ul Witnesses. Acesta este considerat un amestec inovator de rock and roll,... jump blues si jazz, precum și cu o doză sănătoasă de umor excentric.
Revista Allmusic l-a descris astfel: "The Wildest! este bijuteria principală din catalogul lui Louis Prima. Nici unul din eforturile sale, fie anterioare, fie ulterioare, nu au mai reprezentat acel amestec vulgar de demență păsărească, saxofon bine punctat și swing exploziv, care a zguduit audiența pentru moment ca nimic lansat în acea perioadă". Albumul este considerat ca o colecție de înregistrări semnată Louis Prima.
The Wildest! este menționat în cartea “1001 albume pe care trebuie să le auzi înainte de a muri”. În ea, criticul Will Fulford-Jones scrie, "este pur și simplu o muzică de nestăpânit, care te aprinde și mai mult decăt fotografia de pe coperta albumului. Pe ea Prima este vesel, exuberant și irezistibil."

Tags

Alte Noutati

LIVE: Matinal cu Victoria Cușnir și Sergiu Scânteian
Meteo Chișinău
16,63
Cer senin
Umiditate:63 %
Vint:2,57 m/s
Fri
18
Sat
14
Sun
15
Mon
17
Tue
14
Arhivă Radio Chișinău