Lista zborurilor charter pentru perioada 13 - 18 aprilie și prețul biletelor

  • 11 Aprilie 2020 09:36
Lista zborurilor charter pentru perioada 13 - 18 aprilie și prețul biletelor

Ministerul Afacerilor Externe și Integrării Europene informează despre desfășurarea misiunilor de repatriere, cu zboruri charter, în perioada 13 - 18 aprilie.

În aceste zile vor fi organizate șase zboruri din Roma, Amsterdam, Veneția, Paris, Londra și Berlin, comunică MOLDPRES.

Potrivit sursei citate, la 13 aprilie conaționalii noștri din Italia vor putea reveni acasă cu o cursă charter care va decola de la Roma la ora 13.10. Prețul unui bilet va fi de 145 euro.

Pentru ziua de 14 aprilie va fi organizată o misiune de repatriere a moldovenilor din Olanda. Decolarea avionului charter va avea loc de pe aeroportul din Amsterdam la ora 14.10. Prețul unui bilet este de 154 de euro.

Pe data de 15 aprilie vor putea reveni acasă cetățenii de la Veneția. Decolarea va avea loc la ora 17.00, iar prețul unui bilet va fi de 129 euro.

La 16 aprilie va fi organizată o misiune de repatriere a cetățenilor moldoveni din Franța. Avionul va decola de pe aeroportul din Paris la ora 14.00. Prețul unui bilet va fi de 203 euro.

La 17 și 18 aprilie, vor fi organizate zboruri din Londra și Berlin.

Conform procedurii stabilite de către Comisia Situații Excepționale, de bilete pentru cursele menționate vor beneficia cetățenii Republicii Moldova care s-au înscris în listele de așteptare ale misiunilor diplomatice și oficiilor consulare prin completarea chestionarelor. Prioritate la includerea pe listele de pasageri vor avea cetățenii din următoarele categorii: studenții, persoanele aflate la tratament medical, cetățenii aflați în dificultate.

Ministerul Afacerilor Externe și Integrării Europene al Republicii Moldova reiterează că, începând cu 29.03.2020, cetățenii pot să se înscrie pe listele de așteptare pentru cursele aeriene de repatriere accesând link-ul corespunzător pentru fiecare stat pe paginile internet ale misiunilor diplomatice și oficiilor consulare ale Moldovei.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Radiojurnalul de seară București
Meteo Chișinău
21,07
Nori împrăștiați
Umiditate:52 %
Vint:6,17 m/s
Fri
14
Sat
14
Sun
15
Mon
16
Tue
16
Arhivă Radio Chișinău