Lionel Messi s-a despărțit oficial de Barcelona. S-a aflat salariul care îi este oferit

  • 06 August 2021 16:22
Lionel Messi s-a despărțit oficial de Barcelona. S-a aflat salariul care îi este oferit

Lionel Messi s-a despărțit oficial de Barcelona, iar acum caută să încheie un contract cu altă echipă, pentru a putea demara cât mai rapid pregătirile pentru următorul sezon, scrie digisport.ro.

Prima echipă care și-a manifestat interesul pentru a-l legitima pe Lionel Messi este PSG, unul dintre puținele cluburi care își permit să-i asigure argentinianului pretențiile financiare, potrivit sursei citate

Salariul monstruos oferit de PSG lui Lionel Messi

Potrivit jurnalistului Nicolo Schira, PSG a pregătit deja și contractul pe care i-l va propune lui Lionel Messi, iar salariul este unul ”monstruos”.

Clubul din Paris este gata să-i plătească lui Lionel Messi 50 de milioane de euro pe an, sumă care poate crește din bonusuri de performanță consistente și drepturi de imagine, așa cum se întâmpla în cazul argentinianului și la Barcelona.

De asemenea, contractul pregătit de PSG s-ar întinde pe o perioadă de trei ani.

Doi dintre actualii jucători din lotul lui PSG, Angel Di Maria și Neymar, sunt implicați direct în mutare. Conform sursei citate, cei doi jucători încearcă să-l convingă le Lionel Messi, cu care sunt prieteni în afara terenului, că PSG este varianta cea mai bună pentru continuarea carierei argentinianului.

Barcelona și Lionel Messi ajunseseră la un acord, dar contractul n-a putut fi înregistrat

Barcelona și Lionel Messi atinseseră un acord pentru prelungirea contractului care a expirat la finalul lunii iunie, însă o despărțire tot n-a putut fi evitată.

S-a ajuns la această situație pentru că, odată înregistrat noul contract al lui Lionel Messi, Barcelona depășea plafonul bugetului salariilor cumulate impus de La Liga.

În ultimele săptămâni, Barcelona a încercat să se despartă de mai mulți jucători din lot pentru a elibera bugetul de salarii, ceea ce i-ar fi permis să-l păstreze pe Lionel Messi, dar fără succes.

Tags

Alte Noutati

LIVE
Meteo Chișinău
14,96
Cer senin
Umiditate:63 %
Vint:3,6 m/s
Wed
15
Thu
16
Fri
12
Sat
14
Sun
15
Arhivă Radio Chișinău