Liga Națiunilor | Cristiano Ronaldo este un geniu al fotbalului, declară selecționerul Portugaliei

  • 06 Iunie 2019 10:01
Liga Națiunilor | Cristiano Ronaldo este un geniu al fotbalului, declară selecționerul Portugaliei

Cristiano Ronaldo (34 ani) a reușit al șaselea său hat-trick pentru selecționata Portugaliei și a ajuns la un total de 88 de goluri înscrise în tricoul echipei țării sale fiind jucătorul cu cele mai multe reușite pentru o selecționată națională din Europa.

Atacantul Cristiano Ronaldo, autorul unui hat-trick pentru Portugalia în partida cu Elveția (scor 3-1) din semifinalele Ligii Națiunilor, este "un geniu al fotbalului", a declarat selecționerul lusitan Fernando Santos la finalul meciului disputat miercuri la Porto.

"Ronaldo este un geniu, el aparține clasei geniilor. Există genii în sculptură, în pictură, iar el este un geniu al fotbalului. Este evident că, atunci când cineva marchează trei goluri, el a făcut diferența", a spus Santos.

"A fost un meci intens, foarte disputat, cu două echipe care și-au dorit victoria. Un angajament total, cu o selecționată a Elveției care și-a schimbat pozițiile în teren, cu jucători care știau ceea ce trebuie să facă. Ei au trecut la o linie cu trei apărători, ceea ce nu ai fi spus uitându-te pe componența echipei. Acest meci a fost unul echilibrat, însă Portugalia și-a creat cele mai bune ocazii și am câștigat cu contribuția inevitabilă a lui Ronaldo, care a marcat trei goluri", a adăugat selecționerul Portugaliei.

sursa: AGERPRES 

 

Tags

Alte Noutati

LIVE: Deschis în week-end
Meteo Chișinău
18,24
Cer senin
Umiditate:42 %
Vint:6,69 m/s
Sun
14
Mon
16
Tue
19
Wed
13
Thu
9
Arhivă Radio Chișinău