Liderul PD, Vlad Plahotniuc, și-a exprimat opțiunea de vot

  • 24 Februarie 2019 10:16
Liderul PD, Vlad Plahotniuc, și-a exprimat opțiunea de vot

Liderul PD, Vlad Plahotniuc, a anunțat că a votat pentru formațiunea pe care o conduce și a îndemnat alegătorii să voteze „pentru cei trei trandafiri”

„La referendum, am votat pentru ca dorința oamenilor să devină realitate. Ei își doresc un Parlament mai eficient. Își doresc ca aleșii lor să fie responsabili și să îi poată sancționa dacă nu-și fac treaba”, a scris Vlad Plahotniuc pe Facebook. 

Menționăm că alegerile parlamentare sunt organizate concomitent cu referendumul pentru reducerea numărului de deputați de la 101 la 61 și retragerea mandatului la cererea cetățenilor în cazul în care deputatul nu și-a îndeplinit angajamentele. 

Vlad Plahotniuc se află în funtea listei de candidați a Partidului Democrat în circumscripția națională și este și candidat în circumscripția uninominală nr. 17 din raionul Nisporeni. În aceeași circumscripție mai candidează Pavel Artamonov din partea PSRM, Ion Terguță din partea Blocului ACUM, Mihail Ciorici din partea PCRM și Iurii Cărbune, candidat independent.

Tags

Alte Noutati

LIVE: MUZICĂ
Meteo Chișinău
8,85
Cer acoperit de nori
Umiditate:99 %
Vint:4,12 m/s
Fri
9
Sat
10
Sun
8
Mon
7
Tue
11
Arhivă Radio Chișinău