Liderul de la Tiraspol susține că situația din regiunea transnistreană este „tensionată”, cheamă la calm și evitarea panicii

  • 27 Februarie 2023 11:31
Liderul de la Tiraspol susține că situația din regiunea transnistreană este „tensionată”, cheamă la calm și evitarea panicii

Vadim Krasnoselski așa zisul lider din regiunea transnistreană susține că situația din regiune este „tensionată” din cauza panicii, menționând că în cazul unui pericol real, personal va anunța populația, transmite Radio Chișinău.

Krasnoselski a numit situația din regiune tensionată din cauza panicii și a îndemnat populația la calm. Acesta a menționat că, dacă oamenii sunt în pericol real, va informa personal și imediat cetățenii despre acest lucru.

Declarațiile au fost făcute în cadrul conferinței telefonice săptămânale de astăzi, 27 februarie, cu șefii autorităților de stat și administrație din regiune, transmite presa din stânga Nistrului.

Amintim că Rusia a acuzat vineri Ucraina că masează trupe în apropierea regiunii transnistrene și a afirmat că va răspunde oricărei „provocări” militare ucrainene în această zonă.

Informațiile au fost dezmințite de autoritățile de la Chișinău și Kiev, fiind calificate drept dezinformare, cu scopul de  crea panică în R. Moldova și în regiunea transnistreană.

Tags

Alte Noutati

LIVE: MUZICĂ
Meteo Chișinău
13,85
Cer senin
Umiditate:70 %
Vint:3,6 m/s
Wed
15
Thu
16
Fri
12
Sat
14
Sun
15
Arhivă Radio Chișinău