La mulți ani, Radio Constanța!

  • 21 Ianuarie 2015 19:06
La mulți ani, Radio Constanța!

Radio Constanța – Primul radio din Dobrogea!

La aniversarea celor 25 de ani de activitate, Radio Constanța este alături de ascultătorii săi, cu maturitatea și experiența dobândite în aceast sfert de veac, dar și cu exuberanța și jovialitatea tinerei generații de jurnaliști.

Am petrecut momente frumoase alături de prietenii noștri, am fost împreună și atunci când viața ne-a încercat cu experiențe dificile, mereu cu intenția și implicarea de a face ca programele Radio Constanța să fie bine primite de ascultători și să aducă un plus în viața fiecăruia.

Am reusit, în mare măsură, să fim așa cum publicul ne-a dorit, însă, într-o piața atât de competitivă mereu e nevoie să ne uităm spre noi înșine și să analizăm, cu seriozitate, ce a funcționat cel mai bine și ce e de îmbunătățit pe termen lung.

Și pentru că ne propunem în permanență să fim tineri, am dat startul aniversării cu tânăra generație de ascultători, în competiția de baschet CUPA Radio Constanța XXV, în care vedetele au fost copiii din echipele “Stavrizii Atomici”, “Guvizii Neînfricați”, “Delfinii Jucăuși” și “Rechinii Năzdrăvani”.

Am marcat această aniversare și prin organizarea unei tombole Radio Constanța, în urma căreia unul dintre ascultători a câștigat o tabletă și, astfel, poate fi oriunde alături de postul preferat, inclusiv prin intermediul site-ului radioconstanta.ro.

Bucuria unei aniversări atât de frumoase este dublată de performanța Radioului Public, care este, în aceste momente, numărul 1 în România.

Mulțumim tututor pentru susținere și vă asigurăm de prietenia noastră prin realizarea unor programe tot mai atractive!

21 ianuarie 2015
Echipa Radio Constanța

Tags

Alte Noutati

LIVE: Matinal cu Victoria Cușnir și Sergiu Scânteian
Meteo Chișinău
12,74
Cer acoperit de nori
Umiditate:90 %
Vint:4,12 m/s
Sat
13
Sun
15
Mon
15
Tue
15
Wed
16
Arhivă Radio Chișinău