La Iași s-a desfășurat „Patrulaterul Facultăților de Drept”. Au fost prezente trei universități din Republica Moldova și una din România

  • 01 Noiembrie 2023 09:06
La Iași s-a desfășurat „Patrulaterul Facultăților de Drept”. Au fost prezente trei universități din Republica Moldova și una din România

În perioada 26-29 octombrie 2023, Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” din Iași (UAIC) a organizat, în parteneriat cu Universitatea de Stat din Moldova (Chișinău), Universitatea de Stat „Alecu Russo” din Bălți și Universitatea de Stat „Bogdan Petriceicu Hașdeu” (Cahul), evenimentul „Patrulaterul Facultăților de Drept”, scrie Bună Ziua Iași.

Manifestarea, aflată la a doua ediție, a fost finanțată de către Departamentul pentru Relația cu Republica Moldova (DRRM) din cadrul Guvernului României.

UAIC Iași a organizat a doua ediție a evenimentului „Patrulaterul Facultăților de Drept”

Deschiderea oficială a avut loc joi, 26 octombrie 2023, în Aula Magna „Mihai Eminescu” a UAIC, începând cu ora 17.00. La eveniment au participat prof. univ. dr. Tudorel TOADER, Rectorul UAIC, Conf. univ. dr. Natalia GAȘIȚOI, Rectorul Universității de Stat „Alecu Russo” din Bălți, conf. univ. dr. Igor ȘAROV, Rectorul Universității de Stat din Moldova din Chișinău, conf. univ. dr. Sergiu CORNEA, Rectorul Universității de Stat „Bogdan Petriceicu Hașdeu” din Cahul, decani, cadre didactice și studenți.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Matinal cu Victoria Cușnir și Sergiu Scânteian
Meteo Chișinău
12,18
Cer fragmentat
Umiditate:78 %
Vint:6,69 m/s
Thu
14
Fri
13
Sat
14
Sun
14
Mon
14
Arhivă Radio Chișinău