La Chișinău se desfășoară cel de-al doilea maraton de imunizare anti-COVID-19 pentru cadrele didactice. Vaccinurile care sunt valabile

  • 20 August 2021 09:13
La Chișinău se desfășoară cel de-al doilea maraton de imunizare anti-COVID-19 pentru cadrele didactice. Vaccinurile care sunt valabile

Astăzi și mâine, 20-21 august, în intervalul orelor 08:00-17:00, la Centrul municipal de vaccinare (str. Petru Rareș, 18) se desfășoară cel de-al doilea maraton de vaccinare pentru cadrele didactice cu genericul „Hai la școală în siguranță"!

Sunt așteptați să se imunizeze împotriva COVID-19 toți angajații din sistemul educațional din capitală: cadrele didactice și personalul auxiliar. 

Acțiunea are loc în contextul în care municipalitatea își propune asigurarea procesului educațional cu prezența fizică în sălile de clasă a profesorilor și elevilor. 

Vineri, în prima zi a evenimentului, sunt invitate pentru imunizare cadrele didactice și personalul auxiliar din învățământul general (școli, grădinițe), iar sâmbătă sunt programați să primească serul antiCOVID angajații Direcției generale pentru protecția drepturilor copilului și cei ai Direcției Cultură.

La maraton sunt disponibile vaccinuri de la diverși producători:Pfizer, Johnson&Johnson, AstraZeneca, Sinovac. 

Vaccinul este administrat gratuit, în baza actului de identitate, după principiul primul venit, primul servit.

Capacitatea Centrului municipal de vaccinare este de 1200 de persoane pe zi.

 

Tags

Alte Noutati

LIVE: Muzică
Meteo Chișinău
6,63
Cer fragmentat
Umiditate:94 %
Vint:0,51 m/s
Sun
8
Mon
9
Tue
9
Wed
16
Thu
15
Arhivă Radio Chișinău