La Bălți militarii din cadrul Brigăzii 1 Infanterie Motorizată ,,Moldova" vor desfășura trageri de luptă din aruncătoare de bombe. Antrenamentele fac parte din planul de instruire al Armatei Naționale

  • 05 Decembrie 2022 13:31
La Bălți militarii din cadrul Brigăzii 1 Infanterie Motorizată ,,Moldova

Miercuri, 7 decembrie curent, militarii din cadrul Brigăzii 1 Infanterie Motorizată ,,Moldova" vor desfășura trageri de luptă din aruncătoare de bombe, calibru 82 mm, la Centrul de instruire militară al unității din municipiul Bălți. Antrenamentele fac parte din planul de instruire al Armatei Naționale pentru anul 2022, anunță Ministerul Apărării.

În acest context, informăm cetățenii municipiului Bălți, că începând cu ziua de marți, 6 decembrie, vehiculele implicate în aceste instruiri se vor deplasa din Brigada Infanterie Motorizată "Moldova" spre poligon.
 
Rugăm locuitorii orașului să nu se îngrijoreze atunci când vor observa, pe parcursul următoarelor zile, unități de transport ale Armatei Naționale deplasându-se pe străzi.
 
Totodată, îndemnăm cetățenii să se abțină de la distribuirea imaginilor cu tehnica militară în spațiul online, pentru a nu genera dezinformări, se arată în comunicat.
 
Tags

Alte Noutati

LIVE: Piese pe alese
Meteo Chișinău
2,74
Cer fragmentat
Umiditate:70 %
Vint:5,66 m/s
Sun
-2
Mon
-1
Tue
-2
Wed
-1
Thu
-1
Arhivă Radio Chișinău