Kremlinul a făcut precizări cu privire la agenda summitului la nivel înalt ruso-american

  • 15 Iunie 2021 10:04
Kremlinul a făcut precizări cu privire la agenda summitului la nivel înalt ruso-american

Discuțiile dintre președinții Rusiei și Statelor Unite, Vladimir Putin și, respectiv Joe Biden, se vor desfășura în trei etape, le-a declarat jurnaliștilor Iuri Ușakov, asistentul liderului rus de la Kremlin, scrie Rador.

'În prima parte, au loc convorbirile într-un format restrâns, apoi urmează convorbirile într-un format extins, care vor avea o continuare, la fel, în format restrâns și în format extins. Apoi, va urma o scurtă pauză pentru ceai și cafea, după care convorbirile vor continua', a precizat Ușakov. În continuare, a mai spus acesta, fiecare parte va organiza câte o conferință de presă pentru președinții lor. Surse de la Kremlin au menționat faptul că summitul ruso-american la nivel înalt, cu participarea președintelui rus, Vladimir Putin, și liderul de la Casa Albă, Joe Biden, va avea loc la Villa La Grange, într-un ''loc extraordinar de frumos, de pe malul unui lac''.

Întâlnirea va debuta pe 16 iunie, la ora 13:00, ora Genevei, (ora 14:00, ora Moscovei), dar este greu de specificat cât va dura. Referindu-se la decizia de a nu organiza o conferință de presă comună cu președintele rus, Vladimir Putin, liderul de la Casa Albă, Joe Biden, a specificat că nu este vorba despre un concurs despre care președinte vorbește mai bine în fața jurnaliștilor.

Tags

Alte Noutati

LIVE
Meteo Chișinău
-2,26
Cer acoperit de nori
Umiditate:98 %
Vint:3,6 m/s
Sun
1
Mon
3
Tue
3
Wed
4
Thu
6
Arhivă Radio Chișinău