Kiev - Un mort și nouă răniți, în urma atacului cu drone de noaptea trecută

  • 30 Mai 2023 10:08
Kiev - Un mort și nouă răniți, în urma atacului cu drone de noaptea trecută

Autoritățile ucrainene anunță că a crescut numărul răniților în urma atacului cu drone lansat de ruși, noaptea trecută, asupra Kievului, scrie KORESPONDENT, citat de Rador.

Autoritățile ucrainene anunță că a crescut numărul răniților în urma atacului cu drone lansat de ruși, noaptea trecută, asupra Kievului. Potrivit unui nou bilanț, prezentat în jurul orei 09:30, o persoană a fost ucisă și alte nouă au fost rănite în capitală. "În această noapte grea, ca urmare a bombardamentelor inamice, o persoană a fost ucisă, iar alte 13 au fost rănite. Nouă persoane au fost rănite la Kiev, iar o femeie de 33 de ani a murit. Alți patru cetățeni au fost răniți în regiunea Kiev" - a detaliat șeful interimar al Poliției Naționale a Ucrainei, Ivan Vihovski.

De asemenea, au fost avariate 16 obiective - vehicule, construcții civile și clădiri rezidențiale. Bilanțul anterior prezentat de autoritățile ucrainene indica un mort și trei răniți în urma atacului de noaptea trecută. Amintim că, în noaptea de luni spre marți, Rusia a lansat 31 de drone asupra Ucrainei. 29 dintre acestea au fost doborâte de armata ucraineană, majoritatea în spațiul aerian al Kievului.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Matinal cu Victoria Cușnir și Sergiu Scânteian
Meteo Chișinău
15,24
Cer senin
Umiditate:77 %
Vint:2,57 m/s
Tue
18
Wed
18
Thu
19
Fri
20
Sat
19
Arhivă Radio Chișinău