Jurnaliștii, împiedicați să comunice direct cu șefii direcțiilor din Primăria Chișinău, prin dispoziția Silviei Radu

  • 27 Noiembrie 2017 10:42
Jurnaliștii, împiedicați să comunice direct cu șefii direcțiilor din Primăria Chișinău, prin dispoziția Silviei Radu

Primarul interimar al Capitalei, Silvia Radu, a semnat o dispoziție prin care jurnaliștii vor putea comunica cu direcțiile din cadrul instituției doar prin intermediul serviciului de presă al Primăriei.

Astfel, jurnaliștii vor trebui mai întâi să discute cu reprezentanții Direcției relații publice a Primăriei, iar prin intermediul lor vor ajunge la șefii direcțiilor solicitate.

„Ședințele operative vor continua să fie publice, dvs (n.r. jurnaliștii) veți avea acces. Dacă aveți nevoie să comunicați cu cineva, dacă aveți întrebări la un subiect sau altul, contactați cu serviciul de presă. Puteți discuta cu directorul unei secții, dar despre aceasta trebuie să știe șeful direcției de comunicare. El trebuie să comunice cu adevărat cu presa. Ceea ce se întâmplă la Primărie este o situație gravă, pentru că fiecare direcție se consideră o instituție individuală. Atunci când apare o întrebare, ea este preluată de direcția , întrebarea este redirecționată spre persoana care vă poate răspunde”, a spus Silvia Radu.

Primarul interimar Silvia Radu și-a justificat dispoziția după ce Șeful interimar al Direcției educație, tineret și sport, Alexandru Fleaș, a convocat o conferință de presă referitor la situația de la o grădiniță din Capitală. Atunci, în alimentația copiilor a fost găsit hrișcă cu viermi.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Muzică * Știri * Muzică
Meteo Chișinău
8,85
Ploaie de intensitate mică
Umiditate:99 %
Vint:3,09 m/s
Fri
9
Sat
10
Sun
9
Mon
8
Tue
12
Arhivă Radio Chișinău