Jurnaliști și reprezentanți ai agențiilor de turism din Germania efectuează un tur informațional în R.Moldova

  • 03 Aprilie 2019 09:47
Jurnaliști și reprezentanți ai agențiilor de turism din Germania efectuează un tur informațional în R.Moldova

Un grup format din nouă jurnaliști și reprezentanți ai agențiilor de turism din Germania efectuează un tur informațional în țara noastră. Străinii vor avea posibilitatea să „deguste” din autenticitatea ofertei turistice a țării noastre, care include peisaje impresionante și viața autentică de la sat, imaginea reală a perioadei sovietice pe care o poți descoperi în stânga Nistrului, vinuri de calitate și kilometri întregi de galerii vinicole. Vizita a început pe data de 2 aprilie și se va încheia pe 6 aprilie, informează MOLDPRES.

Oaspeții germani își vor începe vizita cu un tur al capitalei. În cea de-a doua zi, străinii vor avea posibilitatea să descopere peisajele rupestre de la „Orheiul Vechi”. Aventura oaspeților va continua la mănăstirea Curchi și la faimoasele galerii subterane de la Cricova.

În cea de-a treia zi, turoperatorii și jurnaliștii germani vor vizita cea mai veche și mai înaltă biserică medievală de lemn construită cu peste 370 de ani în urmă. Château Purcari, Castel Mimi și Vinăria Asconi sunt alte destinații incluse pe agenda oaspeților din Germania.

Directorul general al Agenției de Investiții a Republicii Moldova, Rodica Verbeniuc, a declarat că acest tur are drept scop stabilirea unei interacțiuni directe între reprezentanții sectorului turistic din Germania și Moldova, iar organizarea lui a fost posibilă datorită receptivității prestatorilor de servicii turistice locali.

Un tur similar a fost organizat în luna decembrie, când o delegație oficială de la Minsk a vizitat timp de trei zile cele mai importante obiective din Moldova. Agenția pentru Investiții și-a propus să organizeze sejururi informaționale și pentru delegațiile din alte țări interesate să descopere Moldova.

Vizita este organizată la inițiativa Agenției de Investiții, cu susținerea Ambasadei Republicii Moldova în Republica Federală Germană și în colaborare cu asociațiile profesionale de turism.

 

Tags

Alte Noutati

LIVE: Ascultă&Călătorește cu Andrei Mîțu
Meteo Chișinău
11
Câțiva nori
Umiditate:53 %
Vint:1,93 m/s
Sun
17
Mon
18
Tue
18
Wed
18
Thu
20

Curs oficial BNM 22 August 2020

MDL RATĂ TREND
EUR 19.6967 -0.0000
USD 16.6356 -0.0000
RON 4.0711 -0.0000
UAH 0.6064 -0.0000
RUB 0.2255 -0.0000
Arhivă Radio Chișinău