Judecătoria Chișinău a respins cererea de chemare în judecată depusă de Ruslan Codreanu împotriva CECEC

  • 04 Octombrie 2019 18:21
Judecătoria Chișinău a respins cererea de chemare în judecată depusă de Ruslan Codreanu împotriva CECEC

Judecătoria Chișinău a respins cererea de chemare în judecată depusă de către Ruslan Codreanu împotriva Consiliului Electoral al Circumscripției Electorale nr.1 care a refuzat să-l înregistreze în calitate de candidat independent la funcția de primar al Capitalei. Instanța de judecată a considerat cererea ca fiind neîntemeiată. Fostul primar interimar a declarat că va ataca decizia la Curtea de Apel Chișinău.

„Eu regret foarte mult decizia de astăzi. Eu, încă, sper că cele peste 100 de milioane de în reforma justiției nu s-au dus doar în buzunarele cuiva, și în mobiliere și în camere video, dar s-au dus într-adevăr în ceea ce înseamnă reforma justiției care să fie echidistanță și echitabilă pentru toți.(…) Noi vom merge mai departe până la Curtea de Apel cu speranța că toți cei 10 454 de oameni își vor face dreptate.”

Consiliul Electoral al Circumscripție Electorale Chișinău nu a validat 1. 200 de semnături din cele 10.454 prezentate de Ruslan Codreanu. Astfel, acesta nu dispune de numărul necesar de semnături pentru a fi înscris în cursa electorală. 

  

 

Tags

Alte Noutati

LIVE: BIZNEWS cu Corneliu Rusnac
Meteo Chișinău
20,24
Cer senin
Umiditate:28 %
Vint:11,32 m/s
Sat
16
Sun
16
Mon
20
Tue
18
Wed
14
Arhivă Radio Chișinău