John R. Bolton a comentat mesajul transmis de Mike Pence, în cadrul întrevederii sale cu Volodimir Zelenski

  • 02 Septembrie 2019 11:28
John R. Bolton a comentat mesajul transmis de Mike Pence, în cadrul întrevederii sale cu Volodimir Zelenski

Consilierul pe probleme de securitate națională al Statelor Unite, John R. Bolton, a comentat mesajul transmis de Mike Pence, vicepreședintele Statelor Unite ale Americii, în cadrul întrevederii pe care a avut-o la Varșovia, Polonia, cu președintele Ucrainei, Volodimir Zelenski, relatează Agenția de presă RIA NOVOSTI, preluat de RADOR.

Statele Unite continuă să sprijine integritatea teritorială a Ucrainei, a declarat John R. Bolton, consilier pe probleme de securitate națională al Statelor Unite, în finalul întrevederii pe care a avut-o la Varșovia, Polonia, Mike Pence, vicepreședintele Statelor Unite ale Americii, cu președintele Ucrainei, Volodimir Zelenski. 


"Mesajul transmis de vicepreședintele Statelor Unite ale Americii în cadrul întrevederii pe care a avut-o la Varșovia, Polonia, cu președintele Ucrainei, Volodimir Zelenski, nu putea fi unul mai clar: SUA s-au pronunțat și se vor pronunța, împreună cu poporul Ucrainei, în favoarea securității și a integrității teritoriale", a scris John R. Bolton, consilier pe probleme de securitate națională al Statelor Unite, pe Twitter. În cadrul discuțiilor purate cu Volodimir Zelenski, la Varșovia, Mike Pence, a menționat că relațiile dintre SUA și Ucraina "nu au fost niciodată mai puternice". 


La rândul său, Volodimir Zelenski a adresat mulțumiri autorităților de la Washington pentru sprijinul financiar și militar acordat Ucrainei. În luna aprilie, fostul deputat al Radei Supreme de la Kiev Oleg Țarev a declarat, într-un interviu acordat Agenției de presă NSN, că Zelenski va ține cont de poziția SUA în problema încheierii conflictului din Donbas.

Sursa:RADOR

Tags

Alte Noutati

LIVE: Istoria la pachet cu Gheorghe Cojocaru
Meteo Chișinău
15,24
Cer senin
Umiditate:33 %
Vint:5,14 m/s
Sun
9
Mon
9
Tue
10
Wed
16
Thu
17
Arhivă Radio Chișinău