Jason Momoa era prea sărac ca să zboare spre casă, la filmarea Game of Thrones

  • 28 Mai 2019 20:10
Jason Momoa era prea sărac ca să zboare spre casă, la filmarea Game of Thrones

Actorul Jason Momoa a distribuit pe Instagram o fotografie realizată în timpul filmărilor la primul sezon din seria „Game Of Thrones” (GOT) și le-a povestit fanilor săi că la acea vreme era „prea falit ca să zboare spre casă”, relatează marți Press Association, preluat de Digi24.

Vedeta din „Aquaman” este în prezent un actor celebru de la Hollywood, însă în 2011, când interpreta personajul Khal Drogo în seria epico-fantastică produsă de HBO, era mai puțin cunoscut, potrivit Agerpres.

Momoa, în vârstă de 39 de ani, a publicat pe Instagram o fotografie în care apare stând culcat în partea din spate a unei camionete în timpul unei pauze de filmări la GOT, în Irlanda de Nord.

El a povestit că atât el cât și prietenul său cel mai bun, Brian Andrew Mendoza, nu își permiteau să zboare înapoi în Statele Unite așa că au închiriat o camionetă și au condus prin Irlanda.

„În timp ce filmam GOT am avut o scurtă pauză. Eram prea faliți pentru a zbura acasă, așa că am închiriat o camionetă în Belfast și am condus în jurul frumoasei și uimitoarei Irlande în căutarea celei mai bune halbe de Guinness. S-a dovedit că e perfectă oriunde”, a scris Momoa.

„Atât de multe povestiri și oameni minunați. Prețuiesc acele vremuri. Au fost momentele cele mai simple, pe care mi le amintesc cel mai bine. Încă mi-e dor de familia mea. A fost un drum lung și simt că mă aflu abia la început”, a completat vedeta.

Jason Momoa, născut în Hawaii și căsătorit cu actrița Lisa Bonet, a jucat în primul sezon din GOT. 

Sursa:Digi24

Tags

Alte Noutati

LIVE: Știri Radio Chișinău
Meteo Chișinău
15,52
Cer senin
Umiditate:57 %
Vint:5,14 m/s
Sat
16
Sun
17
Mon
19
Tue
16
Wed
13
Arhivă Radio Chișinău