IT Career Expo 2024 | Chișinăul găzduiește cel mai amplu eveniment de orientare profesională în domeniul IT

  • 05 Octombrie 17:45
IT Career Expo 2024 | Chișinăul găzduiește cel mai amplu eveniment de orientare profesională în domeniul IT

IT Career Expo 2024, considerat de specialiști cel mai amplu eveniment de orientare profesională în domeniul Tehnologiilor Informaționale și Comunicațiilor din Republica Moldova, se desfășoară astăzi, 5 octombrie, la Chișinău. Acesta este destinat profesioniștilor din domeniul IT, studenților și persoanelor interesate de oportunitatea unei cariere sau perspective de creștere în domeniul tehnologiei informației, oferind o platformă unde participanții pot interacționa direct cu angajatorii din industria IT.

Potrivit organizatorilor, peste 1.200 de persoane și 12 companii IT din țară sunt așteptate să participe în cadrul ediției curente, transmite MOLDPRES.

„Entuziaștii vor descoperi oportunități de angajare și internshipuri, își vor clarifica obiectivele de carieră și vor fi ghidați spre dezvoltarea abilităților necesare pentru un parcurs profesional reușit”, explică sursa citată.

IT Career Expo include sesiuni de orientare în carieră/ateliere practice pe tematici de actualitate maximă, moderate de profesioniști cu experiență extensivă în companiile IT și un Târg de cariere, în cadrul căruia participanții vor putea interacționa direct cu potențialii angajatori și vor afla care sunt condițiile de angajare, ofertele de muncă, oportunitățile de stagiere.

IT Career Expo este organizat de Tekwill Academy în parteneriat cu Asociația Națională a Companiilor din Domeniul TIC și Tekwill. Aflat la cea de-a 14 ediție, IT Career Expo vine cu oportunități inedite pentru comunitatea TIC. În acest an, pe lângă tradiționalul târg de cariere unde sunt prezente peste 12 de companii și atelierele tech, participanții pot beneficia de un review instant al CV-urilor, interviuri expres și diverse activități de entertainment și networking. 

 

 

Tags

Alte Noutati

LIVE: Istoria la pachet cu Gheorghe Cojocaru
Meteo Chișinău
23,24
Cer senin
Umiditate:73 %
Vint:1,54 m/s
Sun
17
Mon
16
Tue
16
Wed
17
Thu
18
Arhivă Radio Chișinău