Israelul va găzdui Miss Universe în pofida închiderii granițelor țării din cauza noii tulpini de coronavirus

  • 28 Noiembrie 2021 12:56
Israelul va găzdui Miss Universe în pofida închiderii granițelor țării din cauza noii tulpini de coronavirus

Israelul va găzdui concursul Miss Universe pe 12 decembrie în pofida impunerii de restricții de călătorie în încercarea de a limita răspândirea noii variante de coronavirus, a declarat duminică ministrul israelian al turismului, Yoel Razvozov, relatează Reuters, citat de Agerpres.

El a afirmat că participanții la concurs, care se va desfășura în stațiunea Eilat de la Marea Roșie, vor fi scutiți de restricțiile de călătorie, însă vor fi supuși testării PCR la fiecare 48 de ore și vor trebui să respecte măsurile de precauție.

Israelul a anunțat sâmbătă că va interzice intrarea tuturor străinilor în țară pentru a proteja populația de contaminarea cu varianta Omicron de coronavirus.

"Acesta este un eveniment care va fi difuzat în 174 de țări, un eveniment foarte important, un eveniment de care Eilat are foarte multă nevoie", le-a spus Razvozov jurnaliștilor.

"Vom ști cum să gestionăm acest eveniment. Deci, prin acordarea de derogări, vom avea evenimente de genul acesta, pe care țara deja s-a angajat să le organizeze și pe care nu le putem anula", a mai spus ministrul israelian.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Bună dimineața, România!
Meteo Chișinău
8,29
Ceață
Umiditate:99 %
Vint:1,54 m/s
Fri
10
Sat
12
Sun
14
Mon
14
Tue
14
Arhivă Radio Chișinău