Irina Vlah a avut o întâlnire cu Angela Ganninger, ambasadorul Germaniei în R. Moldova

  • 22 Septembrie 2021 08:57
Irina Vlah a avut o întâlnire cu Angela Ganninger, ambasadorul Germaniei în R. Moldova

Guvernatorul Găgăuziei, Irina Vlah, a avut o întâlnire cu Excelența Sa, doamna Angela Ganninger, Ambasador Extraordinar și Plenipotențiar al Republicii Federale Germania în Republica Moldova.

În cadrul sedinței, Bașcanul și Excelența Sa au discutat posibilitățile de implementare a proiectelor sociale și economice cu sprijinul Germaniei.
În Găgăuzia, recent, a fost înregistrat un investitor din Germania, care intenționează să lanseze o producere de generatoare.

Guvernatorul Găgăuziei i-a mulțumit doamnei Ganninger pentru susținerea constantă a inițiativelor autorităților autonomiei și a proiectelor implementate în localitățile Autonomiei prin intermediul Agenției GIZ.

"Sprijinul partenerilor de dezvoltare este foarte important pentru noi. Experiența Dvs ne ajută să alegem cele mai corecte căi de dezvoltare socială și economică. Integrarea în fluxurile de producție ale Uniunii Europene e cea mai bună modalitate de a industrializa economia noastră și de a crea locuri de muncă stabile", a menționat Irina Vlah.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Obiectiv, România!
Meteo Chișinău
21,24
Cer senin
Umiditate:52 %
Vint:4,12 m/s
Fri
10
Sat
12
Sun
14
Mon
14
Tue
14
Arhivă Radio Chișinău