Iordanca-Rodica Iordanov, după demisia din funcția de ministră a Mediului: Proiectele începute în cadrul ministerului sunt vitale pentru viitorul nostru

  • 13 Martie 17:14
Iordanca-Rodica Iordanov, după demisia din funcția de ministră a Mediului: Proiectele începute în cadrul ministerului sunt vitale pentru viitorul nostru

Fosta ministră a Mediului, Iordanca-Rodica Iordanov, a venit cu o reacție după anunțul de astăzi, 13 martie, a premierului Dorin Recean privind numirea lui Sergiu Lazarencu în calitate de noul ministru al Mediului.

Într-o postare pe Facebook, Iordanov a scris că a depus cererea de demisie din funcția de ministru pentru a se concentra pe proiectele de viitor care îi sunt „aproape de inimă”. Totodată, Iordanov a subliniat că retragerea ei din funcție „nu înseamnă un adio, ci un nou început”.

„A fost o onoare să fiu în funcția de Ministru al Mediului și să conduc echipa ministerului. În această perioadă, am avut ocazia să lucrez alături de o echipă dedicată și pasionată, împreună cu care am pus bazele unor inițiative importante pentru protecția mediului și dezvoltarea sustenabilă a țării noastre. Proiectele începute în cadrul ministerului sunt vitale pentru viitorul nostru și al generațiilor care vin, și sunt încrezătoare că sub conducerea noului ministru, Sergiu Lazarencu, acestea vor fi continuate”, a transmis Iordanca-Rodica Iordanov.

Vom preciza că nici Dorin Recean și nici Iordanca-Rodica Iordanov nu au precizat motivul schimbării în echipa guvernamentală.

Citiți și: Modificări în echipa guvernamentală: Sergiu Lazarencu este noul ministru al Mediului

Tags

Alte Noutati

LIVE: Lumina cuvântului * Muzică
Meteo Chișinău
9,24
Cer senin
Umiditate:87 %
Vint:1,03 m/s
Mon
15
Tue
15
Wed
13
Thu
11
Fri
11
Arhivă Radio Chișinău