Ion Țiriac renunță la funcția de președinte al Federației Române de Tenis

  • 05 Iulie 2021 14:28
Ion Țiriac renunță la funcția de președinte al Federației Române de Tenis

Fostul tenisman Ion Țiriac a anunțat, luni, în cadrul unui eveniment organizat la complexul sportiv din București care îi poartă numele, că renunță la funcția de președinte al Federației Române de Tenis, el precizând că noul conducător trebuie să se dedice tenisului 12 ore pe zi.

"Pe mine de acum încolo mă întrebați ca persoană fizică, Ion Țiriac. Pentru că luna asta oamenii de la federație își aleg un alt președinte. Sperăm să fie un președinte care să fie plătit, să fie prezent la 8 dimineața la federație și să plece de la 8 seara. Așa cum trebuie să fie și secretarul general, pentru că altfel nu ajungem niciunde", a menționat Ion Țiriac, care este președinte din 19 iunie 2019, potrivit Agerpres. 

Ion Țiriac a fost ales, la 19 iunie 2019, în funcția de președinte al Federației Române de Tenis, cu 32 de voturi obținute la Adunarea Generală Extraordinară de Alegeri a forului național. La momentul respectiv, el a declarat că va sta în această funcție doar șase luni, perioadă în care va avea ca obiective schimbarea statutului FRT și clarificarea situației fondurilor financiare de la MTS.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Muzică
Meteo Chișinău
6,07
Cer senin
Umiditate:97 %
Vint:0 m/s
Sun
8
Mon
9
Tue
9
Wed
16
Thu
15
Arhivă Radio Chișinău